how to create a web page for free

Behandlinger:

Nada:   
Nada er en standard øreakupunktur metode, et recoveryprogram, der blev udviklet i New York på Lincoln hospital i 1970érne. Der sættes 5 nåle i hvert øre, som man sidder eller ligger og slapper af med i 45 min. Nada er speciel god til psykiske og følelsesmæssige problemer, helt fra at der er for meget i hovedet, til angst, depression, stress og smertebehandling. Nada anvendes også i krisesituationer. Nada kan anvendes til børn, dog kun med nåle fra 7 år, under anvendes magneter.

Krops-akupunktur:
Ved kropsakupunktur, behandles via nogle af de 360 punkter vi har på kroppen. Hvilke punkter der anvendes, bestemmes ud fra hvilke uballancer der er, både fysisk og psykisk. Der sættes typisk 6-12 nåle, som skal sidde i 30 min. 


Øre-akupunktur:
Hele kroppen og dens organer kan spejles i øret. Øret indeholder således punkter til behandling af hele kroppen, både uballancer og smerter. Behandlingen foretages enten med små nåle, der skal sidde i i 30 min - med permanåle, små nåle uden skaft, der skal sidde til de selv falder ud, eller magneter, der ligeledes sidder til de selv falder af.

Cupping:
Cupping er en gammel kinesisk behandlingsform. Den er specielt god til lidelser hvor der er smerter, kredsløbproblemer, ødemer og hovedpine. Der anvednes plastkopper der sætte på med sug. Cupperne sidder på i 5-10 min. Cupperne kan også bruges til cupping massage. Efter behandlingen vil man som regel have runde røde mærker hvor kopperne har siddet, eller røde spor ved massagen. De forsvinder igen fra i løbet af nogle timer til en uges tid, alt efter hvor mange affaldsstoffer der er blevet trukket ud. 
1 times cupping, svarer til 3 timers massage

Gausha:
Anvendes ved ømhed. Guasha er en behandlingsteknik der stammer fra Asien. Der benyttes en særlig teknik, hvor der skrabes/stryges på de ømme områder. Herved øges blodgennemstrømningen i området, det gir varme og en hurtig lindring af evt smerter. I området vil fremkomme røde prikker, der forsvinder i  løbet af et par dage.
Guasha giver en sund blodgennemstrømning i kroppen, løsner myoser og spændinger og renser kroppen for affaldsstoffer.

Mobirise
Mobirise
Mobirise