how to make your own site
Mobirise




Po Akupunktur:
Po akupunktur er en lille hjemme klinik. Tanken bag er at det skal være muligt at få behandling, når der er brug for det, til en god pris.
Her behandles af interesse.
Derfor har jeg indrettet et lokale i min lejlighed, lige inden for døren, ganske ugeneret og anonymt - og fleksibelt.
Po akupunktur ligger i Albertslund, Kildegården 8, på 1. sal. Der er ikke elevator.

Fra 1 august 2018, kan du også vælge at få behandling i eget hjem.

Po er en af de 5 sjæle og Po er knyttet til sansning og oplevelse i øjeblikket:
"at være tilstede i øjeblikket, i sig selv - som den man er".

Akupunktør Joan Krogstrup:
Jeg er født i 1973 og er uddannet akupunktør ved Københavns Akupunkturskole, hvor jeg blev færdig i november 2016. Københavns Akupunkturskole er en vestlig akupunktur skole, der lever op til det europæiske ETCMA-nivesu.
Uddannelsen tog jeg, fordi jeg, da jeg selv fik akupunktur behandlinger, opdagede hvad akupunktur kan og hørte om tankegangen bag - jeg måtte bare vide mere og lære om det, det var den bedste beslutning.
Til daglig arbejder jeg i en medicinalvirksomhed, og er akupunktør ved siden af. Jeg har et lokale til behandling lige inden for hoveddøren i min lejlighed.
Jeg er medlem af PA (Praktiserende akupunktører) og er RAB godkendt.
En akupunktør, der er medlem af Praktiserende Akupunktører (PA), er din garanti for den højeste faglige kvalitet, da PA har landets højeste uddannelseskrav for optagelse i foreningen.
RAB er en forkortelse for Registreret Alternativ Behandler. Det er en beskyttet titel, der kun må bruges af behandlere, der lever op til lovgivningens krav om bl.a. uddannelse, etik og god klinisk praksis.
I maj 2019 blev jeg certificeret Nada-behandler, ved Nada Danmark.

Mobirise
Mobirise
Mobirise
Mobirise